Äntligen Fredag

Äntligen så är det fredag :D

Slutade klockan 13 idag och då så hämtade jag upp Johan från hans jobb och sen så drog vi hem (hehe)
Sen dess har jag kollat på sista avsnittet av Smallville (igen) och sovit lite.
Har även syndshoppat lite från NordicFeel ;)

Annars då, vad har ni för planer för helgen? Är ni på Bråvalla?
Eller ni kanske bara ska ta det lugnt efter förra helgens festligheter 😋
Själv så ska jag hämta ut mitt Sims 3 Semesterparadis imorgon i Borlänge och sen får vi se, vill gärna till Västerås och höra Oskar Linnros imorgon kväll. Dock har jag inget sällskap, någon som vill följa kanske? 😊
Menmen vi får se, kostar ju bara 60 spänn i inträde och då är det John De Sohn efter honom också så det är ju billigt och man får se bra artister ✌😉

Jag har i alla fall en hemmakväll idag, tänkte leta redan på en bra film. Antigen på TV:n, Viaplay eller på streaming :)

Ni får i alla fall ha en bra kväll, vad ni än ska göra :)
Puss ❤

Vart jag spenderar kvällen ;)

City of Bones

Hallå där ute :)
 
Har spenderat dagen på jobbet och sen hos min mormor & morfar och myst med mina 2 små gullungar (Julia & Isabelle). Vi spelade spel, jag målade deras naglar och en massa annat. Ska träffa dem imorn igen imorn innan dem åker vidare till deras farmor på fredag. Imorn så blir det middag hos mormor & morfar också för dem vela så gärna att jag skulle stanna och äta :P
 
Menmen det var inte det som jag skulle skriva om utan jag tänkte slänga in en kort recension om City of Bones :)
 
Review
 
I boken så får vi följa Clary Fray som bor med sin mamma i New York. Hon och hennes bästa vän Simon befinner sig på klubben Pandemonium när hela hennes värld vänds upp och ner och hon får veta att hennes mamma har ljugit för henne hela hennes liv när hon stiftar bekantskap med en grupp Shadowhunters från New Yorks Underworld
 
Jag tyckte själv att boken var otroligt bra och jag hade svårt att lägga ifrån mig den (läste ut den på bara någon dag). Dock så var det mycket av det som hände i slutet som gjorde att boken skönk lite för mig men det kommer nog kanske ändras när jag nu fortsätter med nästa del för det är något som inte stämmer med det där ;P.
 
Jag satt även och smålog genom hela boken för det finns något roligt på nästa varje sida det kan jag garantera, vilket min lillebror kan garantera, satt i soffan hemma och läste en mening och började skratta och han fatta nada = titta på mig som jag vore knäpp.
 
Så tycker man om romans, övernaturligt och att skratta så är det här defentivt en bok för dig. Kan ju även tipsa om att den kommer att komma ut på bio den 23 augusti med skådespelare som Lily Collins, Jamie Campbell-Bower och Jonathan Rhys Meyers (så det är definetivt ögongodis i den). 
 
Boken får i alla fall 8/10 i betyg av mig, slutet gjorde att den skönk lite som sagt, men jag kommer definitivt se filmen i augusti och sen får vi se om den lever upp till boken eller inte :)
 
Så hoppas att ni tar mitt råd och läser boken, perfekt att ha med sig till stranden eller när man ligger hemma i hängmattan och bara känner för att chilla lite ;)
 

Trailer till filmen
 
• Kategori: RecensionerTaggar: Bio, Bok, City of Bones, Film, Mortal Instrument, Recension; • Kommentarer (0)

Naglarna

God Morgon på er,
 
Jag ska alldeles strax sätta mig i bilen och bege mig till Marita som gjorde mina naglar till studenten, trivs jättebra med dem (det är akryl) så ser ingen poäng med att ta bort dem, dock vill inte dem själva sitta kvar. Hade 2 naglar som var nästa lite för korta när jag gjorde naglarna för att tippen skulle fästa. Dessa 2 naglar har gått av: tummen igår, pekfingret förra veckan. Båda höger hand, sen så har båda mina lillfingernaglar lossnat, en förra veckan och den andra i natt. Vakna nu på morgonen och då hade den lossnat nere och "hängde" löst x)
Vet inte om det är för att jag fortfarande är  ovan det händer eller om det bara inte är meningen att jag ska ha "extra" naglar :P 
 
Nee ska göra det sista nu sen så åker jag nog, kommer hem sen ikväll igen. Slänger kanske in den där recenssionen då som jag lovade för någon vecka sen då ;)
 
Puss ♥
 
Mina naglar när dem var nya - mina duktiga målarkunskaper dock :P
Mina naglar nu, vet inte hur bra ni ser bara ;P