Valborg

Jag har haft en så intressant Valborg i detta snöoväder. Som jag sa tidigare så brukar det bli spontanplaner efter fyverkerierna men efter vädret som var så hade jag inte ens lust att gå och kolla på dem så jag stanna hemma och har haft lite film mys istället, så socialt.
 
Jag har iaf kollat på 24, jag såg sista säsongen när den gick på TV för x antal år sedan MEN eftersom dem gör ny säsong som har premiär på måndag i USA så utnyttjar viaplay som har lagt upp alla säsongerna inför att dem kommer visa premiären på tisdag och kollar ikapp lite, hehe :P
 
Min Valborg alltså, Frozen Yoghurt o 24 xD
• Kategori: AllmäntTaggar: 24, Frozen Yoghurt, Lame Valborg, Pissväder, TV-Serier; • Kommentarer (0)

Presenter

Nu på morgonen så var Jessica över med mina saker som jag beställde från henne när jag var där på hennes Partylite visning :) 

Så nu så har jag en present avklarad iaf och så får vi se vad jag mer hittar på :) Tittar på lite böcker bl.a till barnen och lite sådana saker :)
Skypade också med deras nuvarande au pair igår om vad hon hade köpt till dem och sen på fredag ska jag till Uppsala och träffa deras förra au pair och så ska jag försöka komma ihåg att fråga henne om lite tips också på vad hon köpte och vad hon kan rekommendera. Har ju svårast för pappan på vad jag kan köpa till honom lixom men så är det ju till Fars dag här hemma också, man typ frågar ens mamma vad en pappa kan behöva och så köper man det typ, haha x)
 
Förresten vad har ni alla för planer idag på Valborg då? Jag brukar själv bara komma på något i sista minuten när man träffar lite kompisar uppe vid fyrverkerierna typ. Har alldrig sett det roliga med Valborg egentligen så gör aldrig några planer, borde kanske gjort det eftersom det är sista valborgen hemma och nästa år så är det födelsedagskalas på denna dag ist. Min lilla flicka fyller nämligen år idag och blir stor tjej ska ni veta ;)
 
Visst är dem fina ljushållarna? :)

BUCKETLIST

 
 
Universal Studios
 
Alltså jag är inte så big on carousels men jag har bestämt att någon gång så måste jag ju komma över det och vad bättre än universal studios och allt som finns där att uppleva samt alla deras "karuseller" som verkar extremt roliga :P Tror jag bara behöver ha rätt person(er) med mig så att man får en rolig upplevelse :)
Det jobbiga eller vad man ska säga är ju det att jag vill både besöka den i Orlando och i Hollywood så kanske får bli Orlando under mitt å i DC och Hollywood under min resemånad.
Anleningen till att jag vill till Orlando är ju för att där finns ju också "world of harry potter" som jag enkelt väljer att kallad det och den finns inte i hollywood... Där du kan hitta Hogsmead och Diagon Alley (öppnar i sommar) bl.a. Så det skulle jag lätt kunna tänka mig göra men frågan är ju då bara när och hur jag ska hinna, vill nämligen se lite andra saker i Orlando samt Miami typ. Får kanske ta några dagar av min månad och börja i Florida kanske och se ta mig vidare till västkusten och sen tillbaka till östkusten, haha ;P
 
Nu ska jag krypa till sängs (så fort Story of my Life är klar på VH1 :P), natti natti ♥