The Concert for Valor

Så the concert for valor alltså, äntligen :P
 
Så förra veckan på tisdagen var det alltså veterans day här i USA (en dag där man firar alla veteraner, både levande och döda som har hjälpt till att slåss för amerikas frihet). Detta valde man att fira stort här i DC med koncerten "The Concert for Valor" något som man aldrig gjort förut men gjorde iår och det var en stor hit!
 
Jag jobbade till 17 denna dag då min värdpappa var snäll nog att låta mig gå på koncerten, min värdmamma var i Kalifornien hela förra veckan och hälsade på sin syster bl.a, Men iaf så slutade jag fem, släppte av barnen hos min VPs kontor och tog sen metron från Tysons till DC där jag mötte Elin och Elin och vi gick för att hitta någon stans att stå och kolla på koncerten. Vi hamna rätt lång bak i the mall, då längst fram vid scenen var "abonnerat" för veteraner och deras familjer och sen så i nästa fålla, ja det var kofållor typ dem satt upp för att göra zoner så det inte skulle bli för mycket tryck. Vi stog iaf i en högerfålla och TVn som sände koncerten var i vänster men vi stog endå bra till och såg TVn och endå såg lite av scenen långt där borta x)
 
Det är svårt att beskriva när jag inte kan visa er men YT beter sig konsigt och jag kan inte ladda upp mina filmer, och jag tänker inte göra nytt konto för detta utan ni får vara duktiga och vänta lite för även om jag skulle ladda upp det på FB så skullel kanske inte alla ni som tittar in här se det iaf och det vore orättvist tycker jag :)
 
Men jag kan bjuda på lite andra bilder iaf från koncerten och säga som så att resten av förra veckan var rätt ointressant om man inte räknar det att jag tog A till Capitols träning på fredag och hon fick träffa Burakovsky efter vilket hon är väldigt glad över i efterhand men just då för stunden var för blyg för att ens säga hej till.
 
1. Carrie Underwood 2. En bild så ni kan tänka er hur det var 3. Monument 4. Capitol 5. Jack Black introducing Metallica! 6. Glada tjejer på metron hem
7. Det här är min "I look like I hate you but I'm just nervous look". Tror det beskriver A rätt bra här med Burakovsky från fredagen träning :)
• Kategori: I USA, Koncerter; • Taggar: André Burakovsky, Bruce Springsteen, Eminem, Koncert, Metallica, National Mall, Rihanna, The Concert for Valor, Veterns Day, Washington Capitols; • Kommentarer (0)

Kommentera här: