Jingle Ball 2014

 
 
Jag har köpt biljetter till Jingle Ball!!
 
Den 15 december är det "concert of the year" med massa med härliga artister som Iggy Azalea, Jessi J, Ariana Grande, OneRepublic, Rita Ora, 5 Seconds of Summer m.m. + så är det på min födelsedag och finns det ett bättre sätt att fira sin 21st birthday när det är på en måndag än med en konsert som denna?? Kommer bli GRYMT!!
 
Igår så var jag också på ett event för Mary Kay. Det kom fram en som säljer Mary Kay till mig och Lara när vi var på starbucks i onsdags och fråga om vi vore intresserade av att gå. Så vi åkte dit. Dem var på en country club så nu har jag satt min fot på en sådan också. Var riktigt kul och vi fick testa olika produkter och sen så hade dem tävlingar. Och competitive som jag är så skrev jag upp varenda person i min telefonkatalog typ som jag skulle kunna tänka mig vara intresserade för då skulle man få ett pris (så om ni får ett samtal från någon som säljer Mary Kay och frågar om ni vill gå på ett möte så är det mitt fel, sorry. MEN ni får en presentkort om ni går, hehe)
Sen så var vi till Vapiano och käka lunch och sen till Sephora och jag köpte ny foundation. Sen jobbade jag på kvällen när min HD och J var på hockey. Så jag tog A med mig på bio och så såg vi på Book of Life, den var otroligt bra och så välgjord i animeringen. Förstår att den är framröstad till att vara en av dem bästa animerade filmerna för i år :D
 
Nu så ska jag snart åka med Matilda in till DC och vi ska gå på Madame Tussaud :)
 
Ha en bra kväll ni där hemma så ska vi ha en fortsatt bra dag här borta ;)
 
1. Artisterna till Jingle Ball 2. Mary Kay 3. Vapiano 4. Vapiano Wall 5. Målade plakat innan hockeyn i lördags 6. Nya foundation, Sephora har kampanj eller vad man ska säga på deluxe size vilket är perfekt då den här kommer räcka riktigt länge hoppas jag på ;)

Kommentera här: