Långfredagen

Så på långfredagen här så jobbade jag ett tag och åkte med barnen, Amanda å hennes syster m. familj till DC för at hyra paddelbåtar vid Tidal Basin och kolla på körsbärsblommorna.
 
 
Dock så regna det så paddelbåtarna var stängda och sen så hade ju inte körsbärsblommorna blommat än. Så ingen av oss var allt för deppiga över det faktum att det var stängt vid båtarna men vi hade ju uppskattat om dem hade skickat ett email. Så istället för paddelbåtar så gick vi och kollade på Jefferson, FDR och MLK memorial i regnet. Men vi hade alla memorials i princip för oss själva eftersom ingen ville vara ute och gå i regnet. 
Efter det så var vi alla väldigt slut och spenderade resten av dagen med att chilla hemma. Kan ju säga som så att i bilen så satt både jag och Amelia och sov i princip längst bak i bilen tills det att vi kom till IHOP för att äta lunch.
 
Som sagt var en väldigt lugn och chill dag som vi hade å när vi sen kom hem så gick barnen ut och lekte lite, Amanda gjorde lite jobb och hennes syster å man gjorde lite småsaker runt huset. Sen så hade vi filmkväll allihopa tillsammans och såg på Holes med en ugn Shia LeBouf :)
 
1. Jeffersonmemorial 2. Washington Monument 3. Jefferson Memorial 4. Famijen Samlad 5. Eleanore Roosevelt 6. Tal av FDR 7. Franklin Delanore Roosevelt 8. Stayer repsenterar arbetslösheten i USA 9. MLK 10. Jefferson memorial från MLK memorial (tänkt vad fin bilden hade varit om solen sken å blommorna blomma...)
• Kategori: I USATaggar: - 100 Dagar, Au Pair, FDR Memorial, Jefferson Memorial, MLK Memorial, Washington D.C, Washington Monument; • Kommentarer (0)

Kommentera här: